TALLERS ONLINE

A La Baula oferim una formació eminentment vivencial, no només des de la part pràctica sinó seguint processos de connexió amb les persones que participen de l’acció formativa, per tal de vincular els continguts a les vivències individuals de les persones participants.

Entenem l’aprenentatge com la construcció de significats i l’atribuir sentit al què s’aprèn, de tal manera que les persones portem a terme aquest procés a partir de l’experiència personal, de les capacitats, els coneixements, els sentiments, les emocions i les actituds amb què ens aproximen als continguts. 

TALLERS

TALLER LA MIRADA en català

La mirada de l'educadora pot afavorir l'autoestima dels infants i per tant el seu aprenentatge. Però cal tenir les eines per fer-ho. Ets conscient de com mires? Saps com alinear pensament emoció i mirada per tal que totes tres diguin el mateix?

TALLER LA MIRADA en castellano

La mirada de la educadora puede favorecer la autoestima de los niños y niñas y a la vez su aprendizaje. ¿eres consciente de como miras? ¿sabes aliniar el pensamiento, la emoción y la mirada para que las tres transmitan lo mismo?

TALLER VIDA QUOTIDIANA

Posem de relleu la importància de conèixer i posar en pràctica la dimensió global de les activitats de vida quotidiana. Sovint les AVQ han quedat parcialitzades només en els hàbits i les rutines. Però les AVQ en realitat és tot el que passa mentre l’infant viu, i conviu a l’escola, a casa, al carrer... si vols aprofitar tot el potencial que té VIURE... perquè els infants aprenguin, no et pots perdre aquest taller.

TALLER ORGANTIZACIÓ I PLANIFICACIÓ PER A DIRECCIONS D'ESCOLA

Estem convençudes que aquest taller és per tu si tens dificultats per organitzar-te, però també si vols tenir un rumb clar i seguir-lo , si vols aprendre a delegar i acompanyar millor al teu equip , en definitiva no cal que creguis que no saps planificar-te bé, també pots voler simplement millorar... t’hi apuntes?

TALLER AMBIENT DE JOC SIMBÒLIC

Si esteu començant a treballar per Ambients d'Aprenentatge i voleu fer un tastet primer amb un ambient, us presentem aquest taller que us servirà per iniciar-vos amb aquesta metodologia. Després podeu fer el taller general d'Ambients d'Aprenentatge.

TALLER MIRADA-COS-PARAULA

En aquest taller hi podràs trobar eines practiques per entrenar les principals eines que tens a per ser educadora, la teva mirada, la teva paraula i el teu cos. I com ja saps, son eines molt valuoses i potents que amb els recursos que aquí et proposem pots alinear-los amb els teus propis objectius i amb el model d’educadora que vols ser.

AMBIENTS D'APRENENTATGE A L'ESCOLA BRESSOL

Vols treballar per ambients d'aprenentatge? Aquest és el teu taller! T'acompanyem en aquest viatge perquè t'endinsis en els elements teòrics i pràctics d'aquesta metodologia. Amb eines perquè perquè mentre fas el taller vagis aplicant el que aprens.

DEMANAN'S EL TEU TALLER A MIDA

Dissenyem tallers formatius a mida. Si voleu fer una formació al vostre aire, podeu demanar-nos un tema específic i us dissenyem el taller a mida, amb videos i propostes de treball per portar a la pràctica el que aneu aprenent. Escriviu-nos a labaula@labaula.org

VOLS IDEES PER SEGUIR FORMAN-TE?

Tenim un munt de propostes! Clica la imatge per volar...