Missió i valors de La Baula

imatge la baula

MISSIÓ

“Volem fer créixer persones
fent créixer organitzacions”

La Baula és un projecte que neix de la voluntat de treball i contribució social de dues persones compromeses amb el creixement de les persones a través d’afavorir el creixement i desenvolupament de les organitzacions de les que en formen part.

VALORS

Els nostres valors fonamentals a través dels quals orientem la nostra feina es basen en:

Treball ben fet, rigorós i amb exigència.
Innovació, recerca i millora contínua.
Acompanyament i compromís amb els nostres clients.
Transparència i honestedat inherents.

camp flors blanques
imatge la baula

MODEL DE GESTIÓ

El nostre model de gestió i de treball es veu reflectit també en la nostra manera de ser i de fer en relació als altres. El nostre model de treball es basa en:

AUTONOMIA PERSONAL. Això vol dir que creiem fermament que les persones són capaces de poder desenvolupar-se i atendre les seves responsabilitats.
TREBALL EN EQUIP. Entenem el treball en equip no com una mera suma de competències personals, sinó com a factor multiplicador dels diferents potencials de les persones que formem part de l’equip.
COMPLEMENTARIETAT. Els processos de millora i canvi només tenen un únic o únics protagonistes que són els subjectes del propi canvi. Nosaltres volem estar al costat de les persones mai al seu davant ni per sobre.
RESPECTE. Valorem molt l’esforç de la feina feta i, per tant, respectem profundament el treball de l’altre podent introduir elements de millora però sense menystenir-ne el valor.
EXIGÈNCIA. Som exigents amb la nostra feina, no ens conformem i treballem amb rigorositat pel compliment de les expectatives.