Missió i valors de La Baula

imatge la baula

MISSIÓ

“Volem fer créixer persones
fent créixer organitzacions”

Generant benestar en les persones mitjançant l’acompanyament a organitzacions públiques o privades aportant coneixement en els seus àmbits d’acció. 

Essent una part del seu equip, flexible i complementari i contribuint en el seu desenvolupament, per tal d’obtenir la màxima satisfacció dels seus grups d’interès.

La Baula és un projecte que neix de la nostra voluntat de treball i contribució social, compromeses amb el creixement de les persones a través d’afavorir el creixement i desenvolupament de les organitzacions de les que en formen part.

VALORS

Els nostres valors fonamentals a través dels quals orientem la nostra feina es basen en:

Treball ben fet, rigorós i amb exigència.

Innovació, recerca i millora contínua.

Acompanyament i compromís amb els nostres clients.

Transparència i honestedat inherents.

Transversalitat i globalitat.

 
camp flors blanques
agenda llibreta

MODEL DE GESTIÓ

El nostre model de gestió i de treball es veu reflectit també en la nostra manera de ser i de fer en relació als altres. El nostre model de treball es basa en:

AUTONOMIA PERSONAL. Creiem fermament que les persones són capaces de poder desenvolupar-se i atendre les seves responsabilitats.
TREBALL EN EQUIP. Entès no com una suma de competències personals, sinó com a factor multiplicador dels diferents potencials de les persones que formem part de l’equip.
COMPLEMENTARIETAT. Els processos de millora i canvi tenen uns únics protagonistes que són els subjectes del propi canvi, els potenciem establint relacions horitzontals.
RESPECTE. Valorem molt l’esforç de la feina feta i respectem  el treball de l’altre podent introduir elements de millora però sense menystenir-ne el valor.
EXIGÈNCIA. Som exigents amb la nostra feina, no ens conformem i treballem amb rigorositat pel compliment de les expectatives.