Qui som?

La nostra experiència ens avala

Currículum

La Baula està formada per la Clara Puigventós i la Gemma Torregrosa, totes dues amb una llarga experiència en la gestió de serveis públics, tant en termes de gestió com en el seu vessant educatiu i de contribució social al benestar de les persones.

Ens avalen una llarga llista de tasques realitzades però, sobretot, és el nostre tarannà innovador, inconformista, exigent, empàtic, inquiet i respectuós el que ens facilita el poder comprendre la realitat i necessitats que se’n poden derivar.

Hem après molt de tot allò que hem emprès, engegat i desenvolupat i volem poder compartir aquest bagatge per afavorir canvis positius, per acompanyar les persones en aquests canvis i per ajudar i donar suport en allò en que puguem aportar valor i coneixement.

Vam crear una cooperativa de gestió de serveis públics que durant quinze anys ha gestionat més de 50 projectes amb una facturació de 10 milions d’euros i amb 500 professionals. El bagatge que la direcció de la cooperativa ens ha aportat la volem posar ara a disposició de tots aquells que tinguin la responsabilitat de dirigir i gestionar serveis d’atenció a les persones per acompanyar-los en l’aventura de voler millorar la vida d’aquestes persones.


Hem acompanyat
i format

0

ESCOLES
BRESSOL

Hem acompanyat
i format

0

RESIDÈNCIES I
CENTRES DE DIA

Hem tingut
un impacte en

0

USUARIS
de serveis

Hem donat
suport a

0

persones i
EQUIPS DE TREBALL


Hem dissenyat
i elaborat

0

ESTUDIS
I PROJECTES

Tenim un
percentatge de

0

en SATISFACCIÓ
dels nostres clients

Hem ofert
més de

0

hores de
FORMACIÓ


HEM TREBALLAT I COL·LABORAT AMB:

AJUNTAMENTS:

Resultat d'imatges de ajuntament de taradellResultat d'imatges de ajuntament de navàs

ALTRES ENS PÚBLICS:

Resultat d'imatges de DIPUTACIÓ BARCELONA EDUCACIÓ

EMPRESES, FUNDACIONS I FEDERACIONS:

  Resultat d'imatges de FUNDACIÓ PERE TARRÉSResultat d'imatges de federació de cooperativesImatge relacionada


moonQui som?